Om Avslappningsmassage

Avslappningsmassage är en lugn och omsorgsfull massage som hjälper dig till djup avslappning och välbefinnande. Jag utgår från den svenska klassiska massagen och anpassar sedan behandlingen efter dina bedov. Jag arbeta följsamt med långa strykningar och lätt tryck eller mer djupgående som den klassiska massagen. Behandlingen blir precis så mjuk som du önskar.


Till skillnad från den klassiska massagen som har sitt huvudfokus i muskulära besvär så är avslappninggsmassagen en mjukare inriktning med fokus på nedvarvning, vila och mental återhämtning. Behandlingen passar för dig som är mycket stressad, orolig, lider av utmattningssyndrom eller om din kropp är känslig för tuffare massagebehandlingar. Men egentligen fungerar den bra för alla som behöver lite lugn och ro i kropp och tankar. Spänningar i kroppen som leder till värk kan beror på t.ex. ensidiga arbetsställningar, men inte sällan beror det också på stress, dålig sömn och negativa tankegångar.


Avslappningsmassage bygger på viss del på de kinesiska föreställningen om energibanor är samman kopplade till både psykisk och fysisk hälsa. Genom avslappningsmassage arbetar jag med att lösa upp blockeringar och hjälper kroppen att utsöndra sitt eget lugn och ro hormon. På så vis minskar hjärtfrekvensen och välbefinnandet ökar.